torsdag 28 oktober 2010

Kan aldrig bestämma mig...






Alltså jag måste ha nån störning,när håret mitt är kort vill jag ha långt, och när jag håller på och sparar ut det och kommit halvvägs, ja då vill jag ha det kort! Och färg ska vi inte ens gå in på...rött,svart,brunt,blont...älskar allt :)

5 kommentarer:

  1. Känner igen det här med jag... Jag har samma problem, samma sjukdom!! Finns hjälp att få tror du?

    SvaraRadera
  2. Samma jäkla dilemma mid min lugg, nu har jag åter igen plågat mig och sparat ut den, så nu funderar jag på att klippa den, så man får lite mer frisyr, inte bara ett långt hår som bara sitter uppe i en tofs. skulle jag klippa mig så kommer jag garanterat ångra mig till sommaren, så typiskt! Du passar ju ialla färger och frisyrer. Är alltid snygg!!

    SvaraRadera
  3. INTE blond!!!!

    Sjukdom: ombytlig modern självmedveten, på ett bra sätt!

    Botemedel: varför botas????? ombyte förnöjer!

    Tänk: varför vill du klippa, för. nack. delar... vad är praktiskt i ditt liv. Vad har du trivts med tidigare... vad har varit pest.
    + och-

    Kram

    SvaraRadera
  4. Ulle: Du är den du är och det är därför vi gillar dig, precis just så!!!! Snygg i allt! Dock inte i gulblondt hår... ;)
    Kramar i massor!
    Anna N

    SvaraRadera
  5. En stor del av framför allt kvinnliga människor - har precis sånna här "störningar" vare sig de är starka personligheter, svaga, smala runda ..ja du förstår..så med andra ord är det bara att gilla läget å ta ett beslut, har du tur så är det någon, något som gör att du tar ett bra beslut för den här gången..nästa gång (typ en vecka senare ;) så börjar man grubbla igen..
    Men vill du ha råd o tips så tycker jag den här gången: -åt Rihana-hållet!! (nästa gång så blir det säkert nått annat ;)
    Mörkt hår YES!!

    tjinghopp Mona

    SvaraRadera