onsdag 25 november 2009

På en solig strand...

...har vi äntligen fått varann.

Du är jänta,jag är karl snart är vi ett kärlekspar.

En ring av kärlek.

Våra hjärtan har förlovat sig.

NEJ! Jag har inte förlovat mig...än;)
Och när den dagen kommer kan jag LOVA att det INTE kommer nån fånig annons i byblaskan,alltså jag får nästan en allergisk chock av dessa sliskiga annonser!
Det är ju så skämmigt,som att bli påkommen med att peta en kråka,råka släppa en ljudlig fis bland okända människor,bajsa offentligt...usch jag blir så jävla generad när jag läser dom snutte gnutte gullegullgullannonserna. vad är det för fel på vissa? Vad är det för fel med det enkla konkreta -Vi har förlovat oss.?? Fast iof det kanske är jag som har nåt fel som INTE heller kan låta bli att läsa dom ;) Annonserna är som en slags efterrätt på frukosten,kaffe,macka och sen lite sött och sliskigt!

Och när jag ändå är i farten så undrar jag STARKT vem som designar underkläder med dom där irriterande,barnsliga och fruktansvärt GRÄSLIGA lilla ROSETTEN som dom ska envisas med att sätta mitt på trosan och mittemellan kuporna på bh;n??
vem gillar dom?
Jag är helt övertygad om att INGEN gör det!
Ok,jag behöver inte köpa dom men dom finns ju överallt,likt en stalker,kan man anmäla tro?

Sen som avslut kan jag meddela att livet kanske håller på att ta en ny positiv vändning,jobb hela december,ny tid på akademiska med ny läkare!!

Jag står på startsträckan
jag bränner mina däck
here I come
jag välkomnar livet tillbaka...

2 kommentarer:

  1. Håller helt med dig angående töntiga förlovningsannonser. Värsta, värsta är när de vid Alla Hjärtans Dag har ett helt uppslag med små "kärlekshälsningar". No thank you.
    Du skriver jävligt kul, btw :)
    /Sofia

    SvaraRadera
  2. Skit i förlovningsannonserna. Strunta i rosetterna.
    Ny tid och doktor är värt mycket mer.
    Möt och välkomna livet som kommer till dig varje dag, och lite extra klirr i kassan är ju bara positivt.
    /Pappa

    SvaraRadera